bedrijven

Kantoren schoonmaken

Absoluut uw Glazenwas- en Schoonmaakbedrijf verleent schoonmaakdiensten voor kantoren,  in flexibele tijden.  Onze schoonmakers werken op basis van een structureel programma waarbij ze resultaatgericht te werk gaan. Onze schoonmakers gaan voor kwaliteit en zorgen voor een 100% resultaat.

Gevelreiniging

De gevelreinigers van Absoluut schoonmaakbedrijf reinigen uw gevels, zodat deze weer een nieuwe blik geven. Het is van belang dat organische vervuiling in de vorm van algen en mos op uw gevel regelmatig te verwijderen , wij doen dit door gebruik te maken van de nieuwste technieken met warm water hogedruk of met een telewashinstallatie Naast het feit dat dit een oud en vervuilt beeld geeft van uw bedrijf, zullen mos en algen zich steeds dieper nestelen en bij vorst kan hierdoor schade ontstaan. Een schone gevel is een belangrijke indruk die uw klanten laat zien. Tijdig uw gevel te reinigen bespaart u kosten en uw bedrijf ziet er weer goed uit. Ook zorgt het voor bescherming van vocht.

Vloer reiniging

Het reinigen van vloeren is onbegonnen werk als het gaat om grote oppervlakten en als er sprake is van schade door water of brand. Absoluut Glazenwas en schoonmaakbedrijf biedt de juiste machines en ervaren specialisten die er voor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uit ziet en er een gezonde omgeving ontstaat. Alle typen vloeren, van linoleum tot hardsteen en vloerbedekking, Absoluut.nl  kan u voorzien van periodieke schoonmaakdiensten voor uw vloeren, wanneer u het uitkomt.

Bouwoplevering

Van het begin tot het eind van de bouw is een lang proces. De laatste fase van de bouwperiode kan door ons verzorgd worden in de vorm van een complete bouw oplevering. Zodat u in uw nieuwe kantoor prettig kunt werken en van uw woning kunt genieten als u schoon intrekt. Bij de bouw oplevering verrichten wij de volgende werkzaamheden:

  • Het stofvrij maken van de ruimtes;
  • Schoon en fris achterlaten van toilet ruimtes;
  • Het wassen van de ramen binnen en buiten;

 

Overige werkzaamheden

Kauwgom verwijderen, Muren impregneren, Graffiti verwijderen, Hogedruk reiniging, Terrassen afspuiten