Bedrijven

Bouwoplevering

Van het begin tot het eind van de bouw van uw nieuwe werkplek of kantoor is een lang proces. De laatste fase van de bouwperiode kan door ons verzorgd worden in de vorm van een complete bouw oplevering. Zodat u in uw nieuwe kantoor prettig kunt werken en van uw woning kunt genieten als u hier volledig schoon intrekt. Bij de bouw oplevering verrichten wij bijvoorbeeld de volgende werkzaamheden: Het stofvrij maken van de ruimtes, schoon en fris achterlaten van toilet ruimtes en het wassen van de ramen binnen en buiten. Uw kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring en zorgeloos genieten van een schone nieuwe werkplek of woning!

Gevelreiniging

De gevelreinigers van Absoluut schoonmaakbedrijf reinigen uw gevels, zodat deze weer een nieuwe blik geven. Het is van belang dat organische vervuiling in de vorm van algen en mos op uw gevel regelmatig te verwijderen, wij doen dit door gebruik te maken van de nieuwste technieken met warm water hogedruk of met een telewashinstallatie Naast het feit dat dit een oud en vervuilt beeld geeft van uw bedrijf, zullen mos en algen zich steeds dieper nestelen en bij vorst kan hierdoor schade ontstaan. Een schone gevel is een belangrijke indruk die uw klanten laat zien. Tijdig uw gevel te reinigen bespaart u kosten en uw bedrijf ziet er weer goed uit.

Vloerreiniging

Absoluut Glazenwas en schoonmaakbedrijf biedt de juiste machines en ervaren specialisten die er voor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uit ziet en er een gezonde omgeving ontstaat. Alle typen vloeren, van linoleum tot hardsteen en vloerbedekking. Absoluut garandeert een hoge kwaliteit!

Kantoren schoonmaken

Absoluut uw Glazenwas- en Schoonmaakbedrijf verleent schoonmaakdiensten voor kantoren, in flexibele tijden. Onze schoonmakers werken op basis van een structureel programma waarbij ze resultaatgericht te werk gaan. Onze schoonmakers gaan voor kwaliteit en zorgen voor een 100% resultaat.

Overige werkzaamheden

Kauwgom verwijderen, Muren impregneren, Graffiti verwijderen, Hogedruk reiniging, Terrassen afspuiten