Zonnepanelen

Beschikt u over zonnepanelen en wilt u daar optimaal rendement uit halen? Laat ze dan halverwege de lente een jaarlijkse reinigingsbeurt ondergaan zodat u zeker weet dat u de zes maanden erna optimaal gebruik maakt van de zon! Zo kunnen uw panelen nog jaren mee!

Al zijn er tegenwoordig zonnepanelen met een zelfreinigend filter, de regen, sneeuw, vogelpoep, stof of algen zullen er op den duur toch voor zorgen dat er een ophoping ontstaat van vuil, mos of kalk. Dat levert niet alleen minder rendement op, maar kan na verloop van tijd zelfs lekkage veroorzaken, zodat er vocht tussen het glas en de zonnecellen terecht komt en het zonnepaneel niet meer functioneert.

Het is daarom altijd zaak uw zonnepanelen goed te laten reinigen en daarvoor de juiste producten te gebruiken. Een sopje of een hogedrukspuit kunnen onomkeerbare schade berokkenen aan uw panelen en kunnen er voor zorgen dat de zelfreinigende laag wordt aangetast, waardoor vuil zich gemakkelijker hecht aan uw panelen. Daarom zijn er speciale producten en technieken nodig voor het schoonmaken van zonnepanelen.

Wilt u er zeker van zijn dat uw zonnepanelen lang mee gaan en een goed rendement op blijven leveren? Neem dan geen risico’s en huur ons in voor een jaarlijkse reinigingsbeurt. Wij weten wat we doen en gebruiken de juiste technieken en middelen. Bovendien hoeft u zichzelf dan niet in
gevaar te brengen met ladders en onstabiele steigers.

Voor het reinigen van uw zonnepanelen gebruiken wij osmose water: gefilterd water dat de hechting aangaat met vuilmoleculen die daardoor oplossen. Wij kunnen overal bij door gebruik te maken van de modernste technieken en zorgen ervoor dat uw zonnepanelen professioneel en vakkundig gereinigd worden!

Vraag gratis een offerte aan.    Of bel ons op 06-50400979